Jedz mało i chudnij

Dobra
dieta znaczy spożywanie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w we
właściwych ilościach. 40 procent diety
muszą stanowić warzywa. W
dobrej diecie muszą
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroka gama warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów i szpinaku. Najlepiej
gotowanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez nadmiaru przypraw. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe trzeba spożywać raz lub dwa razy na siedem dni. Cukier należy spożywać od
czasu do czasu, czyli wyjątkowonieczęsto,
bo nie jest to element niezbędny w diecie.Jedzenie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
gromadzi kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Regularne konsumowanie wiedzie do dobrego
szczuplenia. Porcje jedzenia powinny być małe –
jedząc niewiele możemy być syci,
naukowcy to udowodnili. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
na pewno jest właściwe. Oleje
roślinne i oliwa są bardzo
dobre dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadadobry dla diety tłuszcz, więc
trzeba je nieodzownie włączyć do
lekkiej diety. Należy
konsumować rzeczy jak najmniej
przetworzone, bo jedynie takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z dań zamkniętych
w puszkach i słoikach, bo są one praktycznie bezwartościowe. Produkty muszą być najlepszej
klasy, bo tylko wysoka klasagwarantuje smaczne i zdrowe jedzenie.

tekst dostepny na stronie : tani cialis

kamagra